sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tarvike varaston esittelyä ja ostoksia

Tuli käytyä reissaamassa ollessani muutamissa kaupoissa ja osteltua muutamia pikku juttuja:
Viikon hely-ostokset
Tuossa ostelemani pikku helyt... tuli tietysti mukaan vielä viittä kangastakin näiden lisäksi ,mutta niistä en erillisiä kuvia laiskuuttani viitsinyt ottaa kun ne näkyvät kuitenkin  vielä tuossa varasto katsauksessa (alla).


Srassit,koriste ketjut,koriste ruusut ja teko timantit

solkia

hopea maalia
Tuossa on siis vähän käsitystä varusteisiin käyttämistäni tarvikkeista.Ylinnä on kaikki koristeluun käyttämäni materiaalit.Kuvissa ei näy kaikkia esim. 4tupsusta vaan olen laittanut vain 1-2kpl havainnollistamaan.Kuvassa srassit,teko timantit,koriste ruusut,koriste ketjut ja nauhat sekä tupsut.
Toisessa kuvassa muutamia solkia.Kasassa on 5/20 kirpparilta kerätyistä soljista ,renkaita on kuvassa noin 4/10 ja ketjua on kuvassa muutamisen senttiä noin kahdesta metristä.Riviin jossa on neljä solkea olen asettanut ne soljet joita minulla on useampi kappale.Tässä määrä lueteltuna vasemmalta 1/25,1/10,1/15 ja 1/8.Lukkoja minulla on kuvassa 4/6 , ja maalia en omistakkaan kuin yhden purkin.Kuvissa ei ole kaikkia tarvikkeitani vaan minulla on vielä rautalankaa ja muutamia koriste ketjuja kuvissa olevien lisäksi.
Lanka laatikkoni
Yllä kuva hitusen sotkuisesta lankalaatikostani.Laatikko sisältää toistakymmentä kerää joista suurin osa on harja lankoja.Löytyy laatikosta muutama riimun naru lankakin.

Teddy,samba ja muut karvakankaat

Fleecet
Kuvassa on kangas kokoelmani johon sisältyy viittätoista erillaista kangasta.Yllä on teddy,samba ym. karvakankaat(10kpl) ja alla fleecet (5kpl).


Kommentoikaa postauksiin ja mietin että olisiko esim. kysymys postaus hyvä?Kysymyksiä saa laittaa jo tähänkin bloggaukseen jos niitä löytyy.Iloista koulun alkua kaikille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti